Naslovna Niš Palilulski SNS otvorio nove prostorije u naselju 9. maj

Palilulski SNS otvorio nove prostorije u naselju 9. maj

0
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Palilula Niš
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Palilula Niš foto: GP018

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Palilula Niš otvorio je nove prostorije u naselju 9. maj, poznatom i kao Novo Selo. Otvaranju prostorija prisustvovao je i kandidat za gradonačelnika Niša Dragoslav Pavlović ispred koalicije koju predvodi SNS.

Pavlović je poručio da su meštani ovog naselja smogli snage i pronašli prostor da otvore nove prostorije.

Dragoslav Pavlović
Dragoslav Pavlović foto: GP018

„Srpska napredna stranka je velika patriotska stranka, najveća u Srbiji i najdržavotvornija stranka, ne samo u Srbiji već i u regionu. Dokaz tome je da se širimo i nastavljamo da se širimo otvaranjem novih prostorija u naselju 9. maj, ili koje mi Nišlije zovemo Novo Selo. Tu živi brojna populacija, oko 12.000 stanovnika i ljudi su se ovde okupili i smogli snage, pronašli prostor i otvaraju nove prostorije“, naveo je prvi na listi „Aleksandar Vučić – Niš sutra“.

On je dodao da ovo naselje, kao i svako drugo ima probleme, ali on ističe da će oni uvek biti tu za sve stanovnike.

„Ovo naselje kao i sva ostala ima svojih problema, tu može da se govori i o komunalnim problemima. Ja želim danas da uputim poruku da ćemo se mi uvek naći za svakog stanovnika, ne samo ovog naselja, nego i svih ostalih naselja na teritoriji Palilule, Niša i na teritoriji čitave Srbije“, dodao je Pavlović.

Otvaranju prostorija je prisustvovao i predsednik Gradske opštine Palilula Bratislav Vučković.

„Samo prošle godine u ovom naselju som uradili 12 ulica sa infrastrukturom – vodovodom i kanalizacijom. Takođe, pre 20 i više godina mnogi su se hvalili kako su izgradili crkvu. Već je bilo maketa, a mi smo počeli sad da je gradimo i crkva dobro napreduje“, poručio je Vučković

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Palilula Niš foto: GP018

One je zaključio da veruje da će mlade snage SNS-a koje dolaze rešiti i ostale ulice, koje imaju nerešene imovinsko-pravne odnose.

#Politika 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde