Naslovna Društvo Otvoreni bioskop u Dvorištu Univerziteta

Otvoreni bioskop u Dvorištu Univerziteta

0

Svečano otvaranje nove sezone
Četvrtak 25. Jun u 21 sat

Otvoreni bioskop počinje sa radom u četvrtak, 25. juna u Dvorištu Univerziteta u Nišu projekcijom filma Kon-tiki. I ove godine bioskop se realizuje u saradnji Studentskog kulturnog centra i Kupina filma.
Film” Kon-tiki”, je priča koja govori o legendarnom istraživaču Thoru Heierdalu i njegovih epskih 4.300 milja koje je prešao preko Pacifika na splavu 1947 godine u nastojanju da dokaže da je moguće da su Južnoamerikanci naselili Poloneziju u predkolumbijska vremena. Film poseduje prevod na srpski jezik.
Ovaj film deo je ciklusa Norveškog filma koji se organizuje u saradnji sa Ambasadom Norveške u Srbiji i Norveškim institutom. Ostali filmovi ovog ciklusa biće prikazivani u bioskopu Kupina svakog radnog dana 27.6-4.7.2015. KON -TIKI IMDB
Nakon projekcije filma u Dvorištu univerziteta nastupiće bend “New flame” kao deo svečanog otvaranja i zabave za sve prisutne.

Za projekciju filma se ne kupuju karte već se one dobijaju kupovinom karata za druge filmove u bioskopu Kupina ili kroz nagradnu igru na fejsbuk stranici SKC-a koja će biti održana u sredu I četvrtak tokom dana. Žurka koja će uslediti nakon promocije filma je otvorena za sve zainteresovane.
Otvoreni bioskop radiće tokom celog leta, a na repertoaru će biti ostvarenja domaće i strane kinematografije. Karte za projekcije moći će da se kupe u bioskopu Kupina ili na ulasku u Dvorište Univerziteta pred projekcije filmova. Otvoreni bioskop ima kapacitet 150 mesta i daje mogućnost uživanja u kvalitetnim ostvarenjima sedme umetnosti u lepom i prijatnom ambijentu na otvorenom.
Program bioskopa van otvaranja biće naknadno objavljen.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde