Naslovna Bela Palanka OPŠTINA BELA PALANKA OBEZBEDILA NOVOGODIŠNjE PAKETIĆE ZA 243 MALIŠANA

OPŠTINA BELA PALANKA OBEZBEDILA NOVOGODIŠNjE PAKETIĆE ZA 243 MALIŠANA

0
????????????????????????????????????

Gradski Portal 018 – 25.12.2018

Predsednik opštine Goran Miljković uručio je novogodišnje paketiće deci koja pohađaju predškolsku ustanovu “Dragica Lalović“. On je zajedno sa svojim zamenikom Miroslavom Marinkovićem i saradnicima obišao oba objekta predškolske ustanove i zajedno sa mališanima ukrasio novogodišnje jelke.

Nakon kićenja jelki, mališanima je predsednik opštine u ime lokalne samouprave podelio novogodišnje paketiće. Paketiće su dobili svi mališani od jaslenih grupa pa do predškolaraca, kao i deca iz isturenih odeljenja u Crvenoj Reci i Dolcu. Goran Miljković je najmlađim sugrađanima poželeo srećnu Novu godinu i istakao da se lokalna samouprava brine o deci i mladima kako bi im obezbedila sve uslove za srećno i bezbrižno detinjstvo.

„Druženje sa decom je najlepši početak radne nedelje“ izjavio je predsednik opštine Goran Miljković i dodao da su paketići poklon kojima se mališani najviše raduju, ali zapravo najveći poklon za decu, njihove roditelje i zaposlene je rekonstrukcija oba objekta vrtića koja je urađena uz pomoć Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima RS. ’’Nakon rekonstrukcije objekata nastavljamo sa njihovim daljim opremanjem. Obezbedili smo kuhinju putem nagradne igre ’’Uzmi račun i pobedi’’ a nameštaj i dodatnu opremu obezbedićemo iz sredstava budžeta opštine, nadležnih ministarstava i donatora. U narednoj godini očekuje se realizacija još jednog velikog projekta uz pomoć Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima. Naime, u Crvenoj Reci biće otvoreno još jedno odeljenje predškolske ustanove kako bi deci iz ovog i susednih sela bilo dostupnije predškolsko obrazovanje’’- istakao je Miljković.

Jelena Živković direktorka predškolske ustanove izrazila je zahvalnost lokalnoj samoupravi i iskoristila priliku da se pohvali brojem dece koja od ove godine pohađaju vrtić. ’’Imamo odlične uslove za rad i potpuno rekonstruisane prostorije zahvaljujući razumevanju lokalnog rukovodstva. Ove godine imamo i najveći broj mališana. Njih 243 dobilo je paketiće od lokalne samouprave a mi ćemo u susret novogodišnjim praznicima roditeljima i svima koji su pomogali vrtiću pokloniti novogodišnje priredbe.’’- rekla je Živković.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde