Naslovna Društvo Nišllije neće imati priliku da opet čuju Bebeka

Nišllije neće imati priliku da opet čuju Bebeka

0

Koncertu Željka Bebeka, koji je u petak prekinut zbog kiše, trebalo bi da se nastavi u nedelju, ali prema poslednjim informacijama koncerta  neće biti.

„Studentski kulturni centar se ovom prilikom orgađuje od navoda koji su izneli organizatori, uz napomenu da smo mi bili tehnički realizatori koncerta, da smo sinoć ispunili ugovorno obavezu,
vezanu za 26. jul. Koncert je prekinut iz bezbednosnih razloga, a organizator je odmah obavešten da dvorište Univerziteta nije slobodno u nedelju 28. 07. zbog unapred zakazanih termina,“ navode iz SKC-a.

Očigledno da je izbio nesporazum imeđu organizatora koncerta i SKC-a pa će, po svemu sudeći, ljubitelji muzike Bebeka biti uskraćeni kako za koncert tako i za novac koji su dali za karte.

„SKC Niš nije bio organizator koncerta, samim tim prodaja ulaznica nije bila u našoj ingerenciji, te tako sve informacije vezane za to da li će se za kupljene karte novac vraćati i hoće li, kada i gde koncert biti održan imaju jedino organizatori koncerta,“ zaključeno je u saopštenju SKC-a.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde