Naslovna Društvo Naučno – tehnološki park Niš i Nacionalna služba za zapošljavanje potpisali su...

Naučno – tehnološki park Niš i Nacionalna služba za zapošljavanje potpisali su memorandum o saradnji

0
Naučno – tehnološki park Niš i Nacionalna služba za zapošljavanje potpisali su memorandum o saradnji kojim će u nastavku biti omogućena podrška, kako studentima Univerziteta u Nišu tako i svim početnicima u biznisu, timovima i pojedincima zainteresovanim za tehnološko preduzetništvo.

Saradnja Nacionalne službe za zapošljavanje i NTP Niš biće od višestrukog značaja pogotovo u delu edukacija i programa koje će Naučno – tehnološki park Niš organizovati u nastavku.

Prva u nizu stručnih edukacija organizovana od strane NTP Niš je Niška startap škola.

Program je namenjen studentima Univerziteta u Nišu kao i studentima privatnih fakulteta u Nišu i regionu. Takođe, namenjen je i svim početnicima u biznisu, timovima i pojedincima zainteresovanim za tehnološko preduzetništvo. Ima za cilj njihovo osnaživanje, upoznavanje sa bitnim pojmovima, metodama i procedurama sa namerom da posluži kao inspiracija svima prilikom ulaska u svet tehnološkog preduzetništva.

Prezentacije i predavanja su organizovani od strane tima NTP Niš i članova NTP Niš, a održavaju se u prostorijama NTP Niš uživo ili u onlajn formatu, u zavisnosti od epidemioloških uslova prilikom održavanja. Vreme trajanja Niške startap škole je 8 nedelja, sastoji se od 8 jednodnevnih modula i održavaće se svake godine januara, aprila, jula i oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde