Naslovna Niš NIKOLA JOVIĆ (TAŽ) NA 4 UZASTOPNA ITF TURNIRA IGRAO SVIH 8 FINALA

NIKOLA JOVIĆ (TAŽ) NA 4 UZASTOPNA ITF TURNIRA IGRAO SVIH 8 FINALA

0

Teniser Teniske akademije Živković (TAŽ) iz Niša Nikola Jović je tokom vikenda završio seriju međunarodnih juniorskih ITF turnira koja se protekle 4 nedelje igrala u Akri, glavnom gradu Gane. Rezultat koji je ostvario je neverovatan. Niški teniser se naigrao tenisa, ali i naosvajao titula. Turnir za turnirom, ukupno 4 turnira i 8 finala od mogućih 8, 4 u singlu i 4 u dublu je igrao Nikola. Na kraju serije skor je bio 4 titule (2 u singlu, 2 u dublu) i još 4 vicešampionske (2 u singlu i 2 u dublu).

“Izuzetno jak ritam, već mesec dana takmičarskog tenisa u Gani, puno teških mečeva, spremni i motivisani protivnici, ali uspeo sam da održim nivo svoje igre tokom čitave serije i na kraju neverovatnih 8 finala.” – istakao je Nikola Jović (TAŽ) nakon poslednjeg turnira

Teniser niške akademije stiže u svoj klub na trodnevnu pauzu koju će iskoristiti za trening i prilagođavanje na novi tip podloge za predstojeće turnire. U Gani se igrala serija na tvrdoj, betonskoj podlozi, a već sledeće nedelje počinje seriju ITF turnira u glavnom gradu Kenije, Najrobiju gde će podloga biti šljaka.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde