Naslovna Društvo Ne čekajte na uspeh, zagarantujte ga !

Ne čekajte na uspeh, zagarantujte ga !

0

Gradski Portal 018 – 05.05.2018

U Nišu se po prvi put organizuje trodnevni seminar “Soft Skills Academy” od strane Udruženja studenata elektrotehnike Evrope ( EESTEC LC Niš). Akademija ima za cilj da studentima pruži priliku za razvoj ličnih i profesionalnih veština koje su neophodne za uspešnu karijeru, a od strane poslodavaca sve traženije. Akademija će se održati u periodu od 11. do 13. maja u prostorijama Centra za inovativno preduzetništvo mladih na Elektronskom fakultetu. Pravo učešća imaju svi studenti Niškog univerziteta, dok će prijave biti otvorene do 8. maja. Akademija je u potpunosti besplatna, a nakon završetka polaznici će dobiti sertifikat kao potvrdu o njenom pohađanju koju mogu navesti u svom CV-ju. Ove godine akademiju će pohađati 20 odabranih učesnika, dok se u narednim godinama planira proširenje kapaciteta zbog velikog interesovanja.

Bez obzira na profesiju kojom planiraju da se bave stečeno znanje i iskustvo će polaznicima biti od neprocenjivog značaja u budućoj karijeri. Teme koje se obrađuju nisu deo obrazovnog sistema, i upravo su ovi treninzi sjajan način da se polaznici istaknu, usavrše i razviju na poljima koja nisu zastupljena na fakultetu. Projekat “Soft Skills Academy” je seminar internacionalnog karatkera i od 2010. godine organizovan je širom Evrope. Pokazao se kao veoma uspešan projekat koji u potpunosti ispunjava svoj prevashodni cilj da studentima olakša savladavanje mekih vestina. O akademiji polaznici govore sa oduševljenjem navodeći da su ubrzo nakon njenog završetka uvideli svoj napredak ne samo u poslovnom, već i u privatnom zivotu.

“Hard skills Vam donos i intervjuSoft skills ga osvaja”

(Electrical Engineering Students’ European Association – EESTEC) predstavlja apolitičnu, nevladinu i neprofitnu organizaciju koja okuplja studente elektrotehnike i računarstva. Organizacija je osnovana 1986. godine u Ajndhovenu (Holandija) i danas broji preko 8000 članova organizovanih u 60 lokalnih komiteta u 29 evropskih zemalja. Lokalni komitet Niš postoji od 2000. godine i do sada je organizovao preko 60 događaja edukativnog karaktera.

Težimo da svojim projektima unapredimo studente kroz edukaciju i razmenu iskustava. Prateći dešavanja u Evropi trudimo se da naši događaji iz godine u godinu budu bolji i jedinstevni na našim prostorima. Iz tog razloga ove godine prvi put organizujemo “Soft Skills Academy – SSA”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde