Naslovna Niš KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0

Ulica Bulevar Svetog Cara Konstantina, kod EI obavljaju se radovi na magistralnom cevovodu Studena – Niš, u toku je raskopavanje u krugu nekadašnje Elektronske industrije. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 18 časova, u naseljima: Suvi Do i Brzi Brod, privrednim subjektima Cumtobel, Nisal i firmama u krugu bivše Elektronske industrije . Bez vode su i korisnici u delu ulice Bulevar Svetog Cara Konstantina od Elektronske industrije do stambenog objekta br. 6 (kućni broj). Snabdevnje pijaćom vodom je obezbeđeno kruženjem dve auto-cisterne na pomenutim lokacijama, dok traju radovi nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Gornji Matejevac, ulica Savska br. 2

Prethodnog dana voda je izbijala na površinu i zatvorena je u 17 sati u Savskoj ulici, kod br. 2, u selu Gornji Matejevac. U toku su radovi na popravci vodovodne mreže i ostaje u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca (Savska i okolne ulice).

Ulica Brezovačka br. 9

Voda sa ulice puni šahtu, potrebno je raskopavanje u Brezovačkoj ulici br. 9. Zbog popravke priključne veze moguć je kratki prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Brezovačkoj ulici

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde