Naslovna Niš Kvarovi na vodovodu na Čamurlijskom putu, u Jelašnici i nekoliko ulica u...

Kvarovi na vodovodu na Čamurlijskom putu, u Jelašnici i nekoliko ulica u Nišu

0
foto: JKP "Naisssus"

Iz JKP Naissus obaveštavaju da će do 15 časova vodosnabdevanje biti u prekidu u Jelašnici, ulica Tanasija Mihajlovića Španca br. 14, Beogradskoj br. 20 i ulici Voje Rinčića br. 1, dok će do 12 sati biti u prekidu vodosnabdevanje u  Gornjoj Toponici, Mezgraji, Vrtištu, Trupalu i Čamurliji.

Čamurlijski put, pumpna stanica Nais

Obavljaju se radovi u pumpnoj stanici Nais i zbog intervencije na vodovodnoj mreži obustavljeno je vodosnabdevanje do 12 sati u moravskim selima: Gornja Toponica, Mezgraja, Vrtište, Trupale i Čamurlija.

Selo Jelašnica, ul. Srpskih prosvetitelja br. 29

Nastavak radova od petka na popravci vodovodne mreže 3/4 u ulici Srpskih prosvetitelja br. 29, u selu Jelašnica. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (ul. Srpskih prosvetitelja).

Ulica Tanasija Mihajlovića Španca br. 14

Voda na ulici, vršen je iskop kolovoz-asfalt u ul. Tanasija Mihajlovića Španca kod br. 14. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati u ul. Tanasija Mihajlovića Španca.

Ulica Beogradska br. 20

Voda na površini jer ne drži prvi ventil, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Beogradskoj ulici.

Ulica Voje Rinčića br. 1 

Kvar na priključnoj vezi ¾ u šahti, voda curi između ventila i cevi. Zbog osposobljavanja servisnog ventila moguć je manji prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ul. Voje Rinčića.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde