Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA U NASELjU PANTELEJ

Voda curi na uličnom šiberu, potreban je iskop na uglu ulica Vase Pelagića i dr Vojislava Vučkovića. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru od ulica Vase Pelagića do Dubrovačke.

RADOVI NA MREŽI U SELU SUPOVAC

Voda na površini, potrebni su iskopi u ulici Stare česme kod broja 22 (rezervoar), u Šanačkoj ulici pored pruge i intervencija u vikend naselju Kitice. Zbog popravke vodovodne mreže i priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Supovac i vikend naselja Kitice.

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU PASI POLjANA

Voda sa ulice otiče u šahte, potrebno je raskopavanje u Novoprojektovanoj ulici kod broja 8 i u Petra Iljiča Čajkovskog kod broja 8. Zbog popravki priključnih veza, u prekidu je vodosnabdevanje u tim ulicama ali je moguć prekid do 15 časova i na prostoru Pasi Poljane.

NASTAVAK INTERVENCIJE U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u Jelašničkoj ulici kod broja 2. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Jelašničkoj ulici ali je moguć prekid i na širem prostoru naselja Nikola Tesla.

VIŠE INTERVENCIJA U SELU LjUBERAĐA

Nastavljaju se radovi iz prethodne nedelje u selu Ljuberađa kod drugog mosta i na još nekim adresama. Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 časova na prostoru sela Ljuberađa.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Donje Međurovo – Đure Jakšića 6 – Šumadijska 20 – Miloša Obilića 23, u naselju Deveti maj – Topličkog partizanskog odreda 19 i 124, u selu Mramor – Batušinački put – Uroša I Vukanovića 10, u selu Čokot – 29. Novembar 7 – Maršala Tita 79, Cara Lazara 15, Ćurlinska 58, Petra Aranđelovića 124, u naselju Ratko Jović – 25. Maja 27, Dragoljuba Petrovića Timošenka 9, u Knez Selu, u selu Popovac – Poljska 9, u selu Medoševac – Ivana Krstića Belog 6 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde