Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

RADOVI NA MREŽI U NASELjU PASI POLjANA

Voda na površini na više lokacija u naselju Pasi Poljana u ulicama 1300 kaplara (II prilaz), Novoprojektovanoj kod broja 8 i Učitelja Spiridona kod broja 5. Zbog iskopa i radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Pasi Poljana.

INTERVENCIJA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda izbija u ulici generala Koste Protića i sliva se u ulicu Mihaila Šolohova, nužan je iskop u ulici generala Koste Protića bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornja Vrežina.

NASTAVAK RADOVA U SELU PALjINA

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u selu Paljina, u ulici Carice Milice kod bazena. Zbog intervencije, vodosnabdevanje će biti u prekidu danas i u Utorak 27.02.2024 godine do 15 časova na prostoru sela Paljina i Berčinac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Lalinac – Niška 10, na Batušinačkom putu 26, Braće Ignjatović 9, Šabana Bajramovića 19, Marina Držića 112, Gadžinhanska 12, Alekse Nenadovića 2, Trg Svetog Save 1, u Knez Selu – Voje Miloševića 22, Nikole Pašića 34, 7. Jula 35 – lokal 5 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde