Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA U SREMSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Sremskoj ulici kod broja 19. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u delu Sremske ulice.

INTERVENCIJA U ULICI DR MILENKA STOJKOVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici dr Milenka Stojkovića kod broja 10. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

INTERVENCIJA U GORIČKOJ ULICI

Radovi na gašenju stare i priključenju na novoizgrađenu mrežu u Goričkoj ulici. Zbog više intervencija, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru Goričke ulice.

POPRAVKA KVARA U NASELjU MRAMORSKI POTOK

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Dinastije Velimirović kod broja 29. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Mramorski potok.

INTERVENCIJA U SELU DONjE MEĐUROVO

Voda u šahti, potrebna je intervencija u ulici Maršala Tita kod broja 42. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć kraći prekid i na prostoru sela Donje Međurovo.

POPRAVKA KVARA U SELU DIVLjANA

Voda u šahti, potrebna je zamena prvog ventila u selu Divljana kod mosta. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Divljana.

INTERVENCIJA NA TOPONIČKOM PUTU

Voda puni šahtu, potrebna je intervencija u ulici Ernesta Hemingveja kod broja 45. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Mokranjčeva 97A, u selu Gornji Matejevac – Stanoja Glavaša 2, Ljube Didića 45, u naselju Pasi Poljana – Učitelj Spiridona 5, Dojranska 18, Ktitor 17, Učitelj Tasina 3, 7. Jula 35 (lokal 5) i 40, Gabrovački put II drugi deo, Miloša Obilića 16 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Nastavak pripremnih radova u selu Paljina i neće biti prekida u vodosnabdevanju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde