Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus

INTERVENCIJA U ULICI PATRISA LUMUMBE

Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Patrisa Lumumbe kod broja 3. Zbog osposobljavanja priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici.

RADOVI U SELU DONjI MATEJEVAC

Voda na površini, potrebni su iskopi u ulici Kralja Aleksandra kod broja 97 kao i na uglu ulica Kralja Aleksandra i Anastasija Petkovića. Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Donji Matejevac.

POPRAVKA KVARA U SELU SUPOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u selu Supovac u ulici Svetog Lazara bb. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Supovac.

INTERVENCIJA U PASTEROVOJ ULICI

Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u Pasterovoj ulici kod broja 12. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Pasterovoj ulici.

POPRAVKA KVARA U NASELjU DONjA VREŽINA

Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u ulici Mimoza kod broja 27. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Mimoza ali je moguć prekid i na prostoru naselja Donja Vrežina.

POPRAVKA KVARA U SELU TRUPALE

Voda na površini, nužan je iskop u selu Trupale u Radničkoj ulici kod broja 36. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Radničkoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Trupale.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Dušana Popovića 36, Kosmajska 2, Kljaževačka jug 76, u selu Divljana, u naselju Pasi Poljana – 1300 kaplara I prilaz, Knez Selo – Hajduk Veljkova 16B, u naselju Medoševac – Trg Republike 55, u naselju Deveti maj – Ivka Glišovića 4, Ibarska 17, Krste Stefanovića 15, Davida Pijade 8 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde