Naslovna Društvo Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

0

Selo Supovac, na ulazu – Kvar na vodovodnoj mreži u selu Supovac, na ulazu sa strane puta prema selu Krušce. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, nakon čega se sitem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Ulica Nikole Uzunovića br. 49.

Kvar na priključnoj vezi, obavljeno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja na vezi moguć je kratki prekid vodosnabdevanja u delu ulice Nikole Uzunovića.

Naselje Gornja Vrežina i Vikend naselje Gornja Vrežina bb.

Kvarovi na vodovodnoj mreži u naselju Gornja Vrežina kod spomenika i Vikend naselju, 30 metara od jučerašnje havarije. Zbog radova na popravci oštećenja moguć je kratki prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Gornja Vrežina i Vikend naselju.

Ulica Ćirila i Metodija br. 13.

Kvar na priključnoj vezi, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci prvog ventila moguć je kratki prekid vodosnabdevanja u delu ulice Ćirila i Metodija.

Na raskrsnici Vizantijskog bulevara

i Bulevara Medijana.

Nastavljaju se radovi na ispiranju mreže i popravci složenog kvara na Bulevaru Medijana kod mosta (u blizini tržnog centra “Lidl“). Završetak radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do kraja nedelje nakon laboratorijske potvrde ispravnosti vode.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde