Naslovna Društvo Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

0

Ugao ulica Čegarske i Bogdana Popovića – Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulicama Bogdana Popovića i Čegarskoj. Zbog složene intervencije biće obustavljeno vodosnabdevanje u vremenu od 8 do 13 sati u ulici Bogdana Popovića. U tom periodu biće prisutna auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom kuhinje predškolske ustanove“Pčelica“ i korisnika u ulicama Bogdana Popovića, Čegarskoj i delu Milojeve. Završetak radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do 15 sati.

Ulica Koste Abraševića bb.

Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Koste Abraševića.

Ulica Nikole Uzunovića br. 49.

Kvar na priključnoj vezi, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja na vezi moguć je kratki prekid vodosnabdevanja u delu ulice Nikole Uzunovića.

Vikend naselje Gornja Vrežina bb.

Kvar na priključnoj vezi, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci prvog ventila moguć je kratki prekid vodosnabdevanja u delu vikend naselja Gornja Vrežina.

Na raskrsnici Vizantijskog bulevara

i Bulevara Medijana.

Nastavljaju se radovi na ispiranju mreže i popravci složenog kvara na Bulevaru Medijana kod mosta (u blizini tržnog centra “Lidl“). Završetak radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do kraja nedelje nakon laboratorijske potvrde ispravnosti vode.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde