Naslovna Društvo Kultni Goblini dolaze u Niš 19. jula spremni kao i uvek da...

Kultni Goblini dolaze u Niš 19. jula spremni kao i uvek da zapale publiku

0
Goblini foto Marina Pešić
Goblini foto: Marina Pešić

Kultni šabački pankeri Goblini, nastupiće u Nišu u petak, 19. jula od 21 sat u letnjem klubu Istina mašina na otvorenom. Reč je o novom koncertnom prostoru koji se nalazi na adresi Bulevar 12. februar 76, pored Mega Maksija (bivšeg Tempa).

Goblini kao i uvek najavljuju energičan nastup, a na repertoaru će se naravno naći svi provereni hitovi benda, kao što su „Anja, volim te”, „Ima nas!”, „U magnovenju”, „Daleki put”, „Jagode”, „Cipjonka”, „Voz” i druge.

Osnovani davne 1992. godine u Šapcu, Goblini su ostavili neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni i danas predstavljaju jednu od najvećih koncertnih atrakcija u regionu. Njihovi nastupi su sinonim za nezaboravnu atmosferu i pravi pank-rok spektakl, tako da će Nišlije bez svake sumnje dobiti još jedan vrhunski koncert za pamćenje.

Gobline su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. U karijeri su objavili šest studijskih i dva živa albuma i odsvirali više od 350 koncerata.

Ulaznice za niški koncert po pretprodajnoj ceni od 1600 rsd su u prodaji u pivnici „Nemir” (Učitelj Tasina 17) i Vintage Shop-u (Davidova 9). Cena ulaznice na dan koncerta biće 1800 rsd.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde