Naslovna Društvo Još danas na Niškoj tvrđavi: Ne propustite poslednji dan Niš Week-a i...

Još danas na Niškoj tvrđavi: Ne propustite poslednji dan Niš Week-a i priliku da zajedno navijamo za orlove!

0
Niš Week
Niš Week foto: Niš Week

Danas se na Niškoj tvrđavi održava poslednji dan Niš Week-a, prvog i najvećeg koncept festivala ovog tipa u regionu. 

Luna Park
Luna Park foto: Niš Week

Za najmlađe, tu je Luna Park, koji nudi raznovrsne zabavne sadržaje i radi do jedan sat iza ponoći. Posetioci mogu uživati u vrhunskom gastronomskom iskustvu u specijalnoj zoni posvećenoj hrani, gde će imati priliku da probaju giros, burgere, paste, pizze, palačinke, ali i sushi i razne autentične specijalitete.

Srpski nacionalni market
Srpski nacionalni market foto: Niš Week

Domaći proizvođači i porodične firme , na Srpskom nacionalnom marketu predstavljaju najbolje od domaće srpske kuhinje, od tradicionalnih kolača do savremenih interpretacija lokalnih recepata.

Pozorište na otvorenom
Pozorište na otvorenom foto: Niš Week

I danas će Nišlije imati priliku da uživaju na letnjoj pozornici i pozorištu na otvorenom. Program počinje u 16:30h sa dečijom predstavom „Crvenkapa i Šaša Vule“, a nakon toga, u 19:00h, sledi predstava za odrasle „Kako sam se nadala, dobro se nisam udala“.

Kako sam se nadala, dobro se nisam udala
Kako sam se nadala, dobro se nisam udala

Pola sata pre početka predstave, ulaznice možete kupiti na licu mesta, na ulazu letnje pozornice, a karte za decu do 3 godine su besplatne.

Reprezentacija Srbije
Reprezentacija Srbije foto: FSS

Od 17 časova, na Matinee zoni, uz vrhunsku muziku kreće zagrevanje pred dugo iščekivanu utakmicu Srbija – Engleska, koju ćemo imati priliku da ispratimo zajedno, pod vedrim nebom tvrđave, sa početkom u 21h.

Na Matinee zoni, gde ćemo bodriti orlove, lokalni pivari su takođe izdvojili svoju posebnu ponudu – te uz vrhunsku hranu i dobro točeno, uživamo u uzbudljivoj utakmici i navijamo do pobede!

Zabava za celu porodicu i sve uzraste je zagarantovana. Zato ne propustite priliku da budete deo ove posebne manifestacije i iskoristite poslednji dan na Niš Week-a na Niškoj tvrđavi!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde