Naslovna Niš JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

JKP Naissus : kvarovi na vodovodnoj mreži i prekid u vodosnabdevanju.

NASTAVAK RADOVA U ČARNOJEVIĆEVOJ ULICI

Nastavljaju se prethodog dana započeti radovi u Čarnojevićevoj ulici na uglu sa ulicom Branka Radičevića. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Čarnojevićevoj ulici i okolnim ulicama: Rudničkoj, Branka Radičevića, Gavrila Principa, Stevana Sremca, Jovana Babunskog.

RADOVI NA MREŽI U SELU GORNjI MATEJEVAC

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vase Čarapića kod brojeva 26-28. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru rezervoara „Bodavica“, u ulicama: Vase Čarapića, Balkanskoj, Jugovićevoj, Grobljanskoj, Pop Ignjatovoj i Sinđelićevoj.

POPRAVKA KVARA NA BULEVARTU SV. CARA KONSTANTINA

Voda na površini, nužan je iskop na bulevaru Sv. Cara Konstantina kod broja 125. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u delu bulevara Sv. Cara Konstantina i moguć je prekid u delu naselja Nikola Tesla i delu Zaplanjske ulice.

RADOVI NA MREŽI U SELU SUPOVAC

Tokom dana obavljaće se radovi na povezivanju priključka u Niškoj ulici. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Supovac i vikend naselja Kitice.

POPRAVKA KVARA U SELU MOKRA

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Mokra, prekoputa izvorišta. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Mokra.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Potrebna je zamena prvih ventila u selu Mokra – više lokacija, u Velikojastrebačkoj 24, 47 i 60, u selu Medoševac – Trg Republike 66 – Đuke Dinić 1 i 13 – Boška Buhe – Igora Stanojevića – Maršala Tita 6, u selu Gornji Matejevac – Boška Jugovića 15 – Kralja Aleksandra 50 – Majora Mišića 1/a – Livadska 20. Zbog popravke priključnih veza, biće kraćih prekida u vodosnabdevanju do 15 časova na navedenim lokacijama.

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Gornji Komren – Dragoljuba Ristića I prilaz 5, , Cetinjska 6, Bore Đorđevića Kokana 13, Alekse Nenadovića 22, Mirisnih vrba 8, Crvenih javora 27, Justina Popovića 24, dr Vojislava Vučkovića 23, Kninska 38, Gornjematejevačka I prilaz 3, Nišavska 7, Kosovke Devojke, Pantelejska 79, Ovčepoljska 28, Jagodin mala – Čegarska 13G, Bosanska 1, Jadranska i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde