Naslovna Niš JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

JKP Naissus : kvarovi na vodovodnoj mreži i prekid u vodosnabdevanju.

POPRAVKA MREŽE U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda izbija na površinu i otiče u livadu, potreban je iskop u ulici Generala Koste Protića. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ovoj i okolnim ulicama.

RADOVI NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Carice Teodore kod broja 20. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru ulice Carice Teodore, delu naselja Ženeva – ulica Vuka Karadžića, delu Carigradske i delu ulice Srpskih junaka.

POPRAVKA VEZE U ULICI NARODNIH HEROJA

U toku su radovi na zameni priključne veze u ulici Narodnih heroja kod broja 7. Zbog intervencije, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Narodnih heroja.

INTERVENCIJA U ULICI ĐORĐA KRSTIĆA

Voda sa ulice otiče u dve priključne šahte, potrebno je raskopavanje u ulici Đorđa Krstića od brojeva 5 do 7. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Đorđa Krstića.

RADOVI NA MREŽI U SELU ALEKSANDROVO

Zbog intervencije na vodovodneoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Aleksandrovo.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Potrebna je zamena prvih ventila u naselju Deveti maj – Branko Mišić Kamenko 4, u selu Supovac – Sv. Lazara bb i Niška, u naselju Čamurlija – Slavoljuba Stanisavljevića 27, u Niškoj Banji – Ruzveltova 12 – Milana Obrenovića 3 – Cara Konstantina 181 – Čegarska 51a – Vidoja Jovanovića 26, u naselju Nikola Tesla – Dositeja Obradovića 8 – Zaplanjska 69 – Malčanska 25. Zbog popravke priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na navedenim lokacijama.

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Gornji Matejevac – Livađanska 26, Ivangradska 11, u selu Gabrovac – Gabrovački put 24, Marina Držića 20, Gadžinhanska 12, Dadiva Pijade 2, Vere Blagojević 16 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde