Naslovna Niš JKP Naissus : KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP Naissus : KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

JKP Naissus : kvarovi na vodovodnoj mreži i prekid u vodosnabdevanju.

NASTAVAK RADOVA U CARIGRADSKOJ ULICI

Nastavlja se intervencija u Carigradskoj ulici, ispred konjičkog kluba. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Carigradskoj ulici, na prostoru od kružnog toka prema konjičkom klubu.

POPRAVKA KVARA U ULICI MARINA DRŽIĆA

Voda izbija na ulici, potreban je iskop u ulici Marina Držića kod broja 81. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova ulici Marina Držića.

INTERVENCIJA U BUBANj SELU

Tokom dana obavljaće se radovi na formiranju vodomerskog mesta u ulici Zorana Blagojevića kod broja 1/V, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Bubanj Selu.

RADOVI NA MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Metoh kod broja 83. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Knez Selu i delu naselja Gornji Matejevac, na prostoru ulice Metoh i iznad pumpne stanice.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole, obaviće se još jedan iskop u ulici Kralja Aleksandra kod broja 39a i tom prilikom moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

POPRAVKA VEZE U DONjOJ VREŽINI

Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u ulici dr Petra Petrovića kod broja 18. Zbog osposobljavanja priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru naselja Donja Vrežina.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Potrebna je zamena prvih ventila u naselju Nikola Tesla – Devet Jugovića 24 – Rade Končara 27, u Niškoj Banji – Vidoja Jovanovića 26, u selu Donje Međurovo – Borisa Kidriča 8. Zbog popravke priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na navedenim lokacijama.

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Vojislava Ilića 20A, Ljube Didića 24, Kraljevića Marka 17 i 48, Ćirila i Metodija 28, Banjalučka 3, u Knez Selu – Sretena Matejevića 37, Milenka Stojkovića 17, Vere Blagojevića 16, u naselju Vinik – Stevana Mirčića, 7. Juli 40, u naselju Gornja Vrežina – Sv. Pavla bb, Mavrovska 38, Vase Čarapića II prilaz 28, u naselju Gornji Matejevac – Karađorđeva 11, Bubanjska 5 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde