Naslovna Društvo I ove godine Arhiv organizuje edukativno-kreativne radionice za decu

I ove godine Arhiv organizuje edukativno-kreativne radionice za decu

0
Edukativno-kreativne radionice za decu
Edukativno-kreativne radionice za decu foto: Istorijski arhiv Niš

Mališani od osam do 14 godina će i ovog leta imati priliku da se zabave u slobodno vreme tokom letnjeg raspusta. Istorijski arhiv Niš četvrtu godinu zaredom organizuje zabavne edukativno-kreativne radionice. Pored mnogo zanimljivih stvari koje će moći da nauče, njih očekuje i puno zabave u vidu kreativnog rada, kvizova i takmičenja.

Iz Arhiva poručuju da će najmlađi imati priliku da saznaju šta je zapravo arhiv, kakvi se sve dokumenti čuvaju u njemu i kako oni pričaju priču o istoriji našeg grada. Oni će imati priliku da učestvuju u radionicama na kojima će na interaktivan i kreativan način moći da se upoznaju sa arhivskom građom koja se čuva u arhivu i sa istorijom najznačajnijeg niškog spomenika – Tvrđave.

„Naši najmlađi sugrađani će imati priliku da saznaju šta je Arhiv, kakvi se sve dokumenti čuvaju u njemu i kako oni pričaju priču o istoriji našeg grada. Pored mnogo zanimljivih stvari koje će naučiti, mališane očekuje i mnogo zabave u vidu kreativnog rada, kvizova i takmičenja“

Radionice će se održavati od 3. jula do 28. avgusta, svake srede, od 11 do 12.30 časova, a zainteresovani se mogu prijaviti na mejl arhivakreativa@arhivnis.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde