Naslovna Društvo Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš saopštenje za javnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš saopštenje za javnost

Gradski Portal 018 – 03.04.2018

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš u potpunosti podržava politiku koju vodi predsednik stranke i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, kao i politiku Vlade Republike Srbije. Gradski odbor Srpske napredne stranke traži od Vlade Republike Srbije kontinuirano ulaganje, kao i do sada, u grad Niš. Niš je Srbija, Srbija je Niš, a Niš i Srbija nikada neće biti na suprotstavljenim stranama ni po jednom pitanju.

Posle godina beznađa, pljačkaških privatizacija i politike devastacije Niša i juga Srbije, koju su vodili naši prethodnici, Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije omogućili su saobraćajno povezivanje Niša sa svetom, ulaganjima u drumsku, železniičku i avio-saobraćajnu infrastrukturu. Otvaranjem nove zgrade Kliničkog centra Niš, Aleksandar Vučić svrstao je Niš na svetsku mapu zdravstvene nege. Politika privlačenja stranih investicija koju vodi predsednik Aleksandar Vučić i borba za svako radno mesto omogućile su otvaranje fabrika „Leoni“, „Cumtobel“, „Imi“ i drugih kompanija u kojima su zaposlenje pronašle, i tek će pronaći, hiljade Nišlija.

Grad Niš želi da Republika Srbija u budućem periodu uloži još više novca u razvojne i infrastrukturne projekte u Nišu, omogući privlačenje još više stranih investicija i otvaranje novih radnih mesta. Predsednik Aleksandar Vučić je građanima Niša garancija da će Republika u naš grad uložiti sve ono što je u prethodnim decenijama propušteno da se uradi, jer Niš je Srbija, a Srbija je Niš, a Niš i Srbija nikada neće biti na suprotstavljenim stranama ni po jednom pitanju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde