Naslovna Društvo DETE OD SNOVA” – PEVAČI I GLUMCI PEVAJU ZA DECU OBOLELU OD...

DETE OD SNOVA” – PEVAČI I GLUMCI PEVAJU ZA DECU OBOLELU OD RAKA

0
foto: Ivana Živojnov

Bojana Mašković je sa kolegama pevačima i glumcima pokrenula humanitarnu akciju za pomoć deci oboleloj od raka, koja se realizuje preko udruženja “Uvek sa decom”.

Saša Kovačević, Daniel Kajmakoski, Bojana Stamenov, Dušan Svilar, Igor Simić, Nenad Knežević Knez, Boris Režak, Branislava Podrumac, Filip Pat, Žarko Stepanov, Mina Lazarević, Boda Ninković, Ana Stamenković, Stefan Popović, Jelena Stajkovac, Jelena Matijašević, Bojana Mašković i deca solisti Sara Simić i Tomislav Božović su pesmom “Dete od snova” pozvali sve ljude dobre volje na humanost i da slanjem poruke 7175 na broj 7175 pomognu deci koja se bore sa ovom opakom bolešću. U Srbiji svakoga dana oboli po jedno dete od neke maligne bolesti, a rak godišnje odnese jedan i po školski razred.

Tekst i muziku za pesmu “Dete od snova” posvećenu svoj deci, a posebno deci sa krilima, napisala je Bojana Mašković, aranžman Uroš Marković, a spot u Studiju O snimio je Vedad Jašarević. Spot “Dete od snova” je postavljen na You Tube kanalu IDJ Kids, a sav prihod od pregleda spota IDJ Videos će uplatiti udruženju “Uvek sa decom”.

U okviru ove akcije u februaru mesecu na Svetski dan dece obolele od raka biće održan i koncert na kome će nastupiti muzičari i glumci koji su učestvovali u spotu, a ceo prihod će biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Jedan sms puno znači, zato slanjem poruke 7175 na broj 7175 podržite decu kojoj je pomoć najpotrebnija. Naše malo, njima znači mnogo!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde