Naslovna Niš Deo autorske ekipe filma ,,Otac“ u Cineplexx Niš bioskopu 5. marta

Deo autorske ekipe filma ,,Otac“ u Cineplexx Niš bioskopu 5. marta

0
Poster za fillm "Otac" / foto: Cineplexx

Specijalna projekcija novog filma Srdana Golubovića u Cineplexx Niš bioskopu, nakon koje će se gostima pokloniti i deo autorske ekipe ovog ostvarenja, zakazana je za četvrtak, 5. mart od 20:30 časova. Ulaznice su u prodaji.

Nakon svetske premijere na Berlinalu i svečanog otvaranja beogradskog FEST-a, ekipi filma ,,Otac“ ukazana je još jedna velika čast. Publika filmskog festivala u Berlinu je glasala i u konkurenciji od 36 filmova iz celog sveta dodelila filmu ,,Otac“ nagardu za najbolje igrano ostvarenje u okviru Panorama programa.

Najnoviji film reditelja i scenariste Srdana Golubovića ovenčan je i nagradom ,,Ekumenskog žirija“ koja se dodeljuje filmovima s najvećim prisustvom duhovne, ljudske i društvene vrednosti. ,,Otac” je film o čoveku kome su zbog siromaštva oduzeli decu, gubitniku, odbačenom i poniženom čoveku, koji kroz svoje putovanje, hodajući od svog sela na jugu Srbije do prestonice, sa kraja na kraj zemlje, iz protesta, dostojanstva, želje da dokaže i sebi i drugima, iz očaja – postaje heroj.

https://youtu.be/tozyd9REZFE

U glavnoj ulozi, oca Nikole, našao se proslavljeni glumac Goran Bogdan, dok su ostale uloge pripale Borisu IsakovićuNadi ŠarginMilici JanevskiVahidu DžankovićuJovi MaksićuNikoli RakočevićuMilanu Mariću i Ljubomiru Bandoviću, a u ulozi dece našli su se Ajla Šantić i Muharem Hamzić.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,,Otac” u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde