Naslovna Niš Branislav Jovanović – NESTRUČNA VLAST UPROPASTILA GRAD

Branislav Jovanović – NESTRUČNA VLAST UPROPASTILA GRAD

0

Gradski Portal 018 – 31.01.2018

„Ne samo da lokalna vlast ne radi ništa od kapitalnih objekata u gradu nego i ono što je pre šest godina završeno ne mogu da osposobe za rad. Najbolji primer za to je velelepna zgrada Medikoterapije, koja se nalazi pored bazena i stadiona, a koja zarasta u korov jer gradski čelnici očigledno nisu u stanju da je stave u funkciju“, kaže Branislav Jovanovič, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

On kaže da i drugi kapitalni objekti u Nišu kao što su osnovna škola „Mika Antić“, stanovi za mlade u ulici Branka Krsmanovića kao i Dom zdravlja u Niškoj Banji nisu u funkciji.

„Bruka i sramota je da će proći dva mandata ili osam godina ove vlasti, a da nisu stavili u funkciju objekte koji su za samo četiri godine izgrađeni u vreme kada smo mi vodili grad“, naglašava Jovanović i dodaje da je to posledica nestručnosti, nesposobnosti i loše organizacije koja je prisutna u našem gradu i zato Niš propada.

„Uostalom podatak da je Niš na poslednjem mestu po proseku plate posle Beograda, Novog Sada i Kragujevca, kako javljaju mediji, je ogledalo niških funkcionera“, zaključuje Jovanović

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde