Naslovna Društvo Božo Vrećo u Nišu na Tvrđavi

Božo Vrećo u Nišu na Tvrđavi

0
Božo Vrećo NIŠ
Božo Vrećo NIŠ

Ponovo će grad meraka Niš, bar na jedno veče, biti grad sevdalinki. Da merak i sevdah mogu zajedno, potvrđuje i Božo Vrećo,najautentičniji muzičar regiona i šire, koji će svoje nove pesme, kao i mnogobrojne, sad već čuvene sevdalinke, izvesti na Letnjoj pozornici na Tvrđavi, u Nišu  14. jula s početkom u 21 čas.

Božo Vrećo
Božo Vrećo foto: Sanela Babić

Radujem se povratku Nišu, gradu iz kog su neki moji muzičari, gde imam prijatelje, volim taj grad. To je povratak prijateljstvu i sinergiji stvaranja muzike koja nema granice i žanrovske odredbe. To je uvek muzika koja dotiče srca i leči dušu. Radujem se tom neizrecivom prepuštanju i znam da će to biti jedan od koncerata koje ćemo pamtiti i postati jedno, iskonska harmonija” izjavio je umetnik anđeoskog glasa

Verna publika, koja je sve brojnija, uživa u Božinim koncertima koji su uvek preplavljeni emocijima i nezaboravnom atmosferom. Na Božinim koncertima se peva, pleše, plače, smeje, sve je to deo sevdaha, sve je to Božo!

Vrećo peva o ljubavi, čežnji i razdvojenosti, o tuzi, melanholiji i samoći. Svaki Božin stih je poput ispovesti i priznanja ljubavi, otud i magija na njegovim koncertima. Sarađuje sa umetnicima svetskoga glasa uz koje je napisao i nove sevdah tekstove koje njegova sve brojnija publika naprosto obožava, od Lejle pa sve do Sabe.

Ukoliko želite da uživate i slušate, pevate pesme Pandora, Pašana, Ko ti noćas milije kosu, Sahtijan i mnoge druge karte možete nabaviti u Tickets sistemu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde