Naslovna Društvo “Biftek” donirao gradjanima Niša proizvode vredne 2,6 miliona dinara

“Biftek” donirao gradjanima Niša proizvode vredne 2,6 miliona dinara

0

Industrija mesa „Biftek“ donirala je gradu i gradjanima Niša koji su najteže pogodjeni pandemijom virusa Kovid-19 proizvode vredne 2,6 miliona dinara.

Prehrambeni proizvodi te kompanije i ali proizvodi ostalih proizvodjača koji se inače prodaju u maloprodajnim objektima kompanije „Biftek“ otpremljeni su do krajnjeg odredišta sa tri kamiona.

Krunislav Jović iz Industrije mesa „Biftek“ izjavio je da su se u toj društveno odgovornoj kompaniji odlučili za donaciju kako bi pomogli sugradjanima koji su se našli u teškoj situaciji usled vanrednog stanja i pandemije korona virusa.

Krunislav Jović

„Industrija mesa „Biftek“ zapošljava 1.200 radnika i ima značajnu ulogu u snabdevanju gradjana u našoj zemlji. Organizovali smo proizvodne i logističke kapacitete i omogućili da svi naši proizvodi budu dostupni kupcima širom Srbije i u vreme vanrednog stanja“, istakao je Jović.

On je naglasio da i u ovoj situaciji poštuju stroge procedure koje omogućavaju da proizvodi Industrije mesa „Biftek“ ispunjavaju sve propisane standarde kvaliteta.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde