Naslovna Društvo Aleksandra Božanić predložena za vršioca dužnosti Parking Servisa Niš

Aleksandra Božanić predložena za vršioca dužnosti Parking Servisa Niš

0
Aleksandra Božanić foto: GP018

Sednica Skupštine grada Niša zakazana je za sutra, a dnevni red je dopunjen i tačkom o imenovanju novog vršioca dužnosti direktora JKP Parking servisa. Ukoliko odbornici izglasaju, dosadašnjeg Dejana Dimitrijevića zameniće Aleksandra Božanić.

Božanić, inače obavlja funkciju izvršnog direktora Parking servisa. Ona je master inženjer menadžmenta i prema navodima u skupštinskom materijalu ona se na ovu dužnost ne može imenovati na period duži od godinu dana.

“Imajući u vidu da je dosadašnjem vršiocu dužnosti direktora Dejanu Dimitrijeviću istekao mandat, u cilju obezbeđivanja uslova za nesmetano funkcionisanje javno komunalnog preduzeća, neophodno je imenovati novog vršioca dužnosti”, piše u materijalu za sutrašnju sednicu koji je objavljen na sajtu Skupštine grada Niša.

Ona je bila član saveta Niških muzičkih svečanosti, član Upravnog odbora Niškog smfonijskog orkestra, član saveta manifestacije “Filmski susreti”. Radila je u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, a od 2018. godine zaposlena je u Perkin servisu na pozicijama interne kontrole, zatim na mestu savetnika direktora. Na poziciji izvršnog direktora JKP “Parking servis” nalazi se od 2020. godine.

Aleksandra Božanić je i član saveta Ekonomskog fakultata.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde