Naslovna Aleksinac Aleksandar Vučić na sednici vrha SNS imao jasnu poruku

Aleksandar Vučić na sednici vrha SNS imao jasnu poruku

0
foto: Aleksandar Vučić

Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama – ni zapada, ni SPS, ni lažnih desničara!


Kako „Novosti“ saznaju, ovo je na današnjem sastanku vrha SNS poručio lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nasato je tokom sumiranja nedvane sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, šef države i vođa najjače političke opcije u Srbiji kazao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao – narod.

Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodovore svima – preneli su nam izvori iz SNS reči svoga lidera.

Vučić je, takođe, rekao i da mu je „dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod prvi su okretali leđa“.

Ova poruka je propraćena je frenetičnim ovacijama koje su trajale čak 15 minuta, a Vučić je svoje izlaganje završio rečima: Pobediće Srbija.

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić istakao je da Srpska napredna stranka nikada neće biti deo političkog mešetarenja.

Darko Glišić

Pošto SPS nastavlja svoju praksu svakodnevnog flertovanja i udvaranja ološu iz opozicije, obaveštavam ih da je SNS spremna danas da ide u opoziciju, ali da bude deo političkog mešetarenja neće nikada. Naša politika je ljubav i rad za Srbiju i naš narod, a ne fotelja po svaku cenu. Nije VUčić potpisao Briselski sporazum, ali jeste najzaslužniji za povlačenje priznanja Kosova što ste sebi kao zaslugu pripisivali sve ovo vreme. Ako se rukovodite narodnom izrekom da umiljato jagnje dve ovce sisa, niti ste vi jagnje, a još manje smo mi ovca – dosta je bilo vašeg sedenja na dve stolice – rekao je Glišić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde