Naslovna Društvo Akcija „Milion dinara za superheroje“ za medicinsko osoblje Kliničkog centra Niš

Akcija „Milion dinara za superheroje“ za medicinsko osoblje Kliničkog centra Niš

0
foto: JCI i NiCat

JCI Niš i NiCat – Niški klaster naprednih tehnologija pokrenuli su humanitarnu akciju „Milion dinara za superheroje“. Cilj akcije je da se u saradnji sa privredom i pojedincima, prikupi najmanje milion dinara za kupovinu zaštititnih vizira za medicinsko osoblje Kliničkog centra u Nišu.

Zaštitni viziri biće nabavljeni u saradnji sa domaćom firmom koja proizvodi zaštitnu opremu.

„Pronašli smo firmu u Srbiji koja se bavi proizvodnjom zaštitne opreme i koja je svoju proizvodnju prilagodila ovoj situaciji. Ovakvom akcijom ujedno ćemo pomoći i domaćoj privredi“, naveli su organizatori.

Iz NiCat-a i JCI-ja Niš navode da je potrebna pomoć svih privrednika, ali i pojedinaca.

Ovom akcijom žele da motivišu sve humane privrednike, privredna društva i pojedince, da shodno svojim mogućnostima, uzmu učešće u ovoj akciji, tako što će na račun JCI Niš na broj: 325-9500600006198-80 koji se vodi u Vojvođanskoj banci, donirati finansijska sredstva za kupovinu vizira.

Tok akcije se može svakodnevno pratiti na sajtu koji je pokrenut u okviru projekta – https://zasuperheroje.rs/. Na sajtu će konstatntno biti ažurirani podaci o prikupljanju finansijskih sredstava i uplatiocima.

„Učestvovanjem u ovom humanitarnom projektu, pokazujemo društvenu svest i odgovornost, a i sami postajemo superheroji,“ zaključili su iz NiCat-a i JCI-ja Niš.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde