Naslovna Društvo Konferencija „Novi Lideri” : Poziva mlade da izađu iz okvira i pomere...

Konferencija „Novi Lideri” : Poziva mlade da izađu iz okvira i pomere granice

0

Tokom novembra, u pet gradova Srbije održava se konferencija Novi lideri (New Leaders Conference) koja je projekat međunarodne studentske organizacije AIESEC. Cilj konferencije je da podstakne mlade da razvijaju svoje liderske veštine i naprave prvi korak ka kreiranju pozitivnih promena u društvu. Namenjena je svim mladima od 18 do 30 godina, a učešće je potpuno besplatno.

Konferencija ’’Novi lideri’’ do sada je posetila Suboticu i Novi Sad, a sledeća stanica je Niš 18. novembra. U Nišu će se konferencija održati u Naučno tehnološkom parku koji je i partner u samoj organizaciji konferencije.

Učesnike očekuju radionice o prodaji i projektnom menadžmentu koje drže stručnjaci iz kompanija Lilly i Accordia, kao i priče inspirativnih govornika Ane Brzaković, Milana Grozdanović i Dijane Kocić.

Od posebnog značaja jeste upavo i prilika za networking sa kompanijama koje drže radionice. Networking je prilika za mlade da ostvare kontakte, pričaju o profesijama, više se informišu o svojim strukama i iskoriste te kontakte za sebe u budućnosti.

Jedinstveno za konferenciju jeste upravo njena tema ‘Beyond the Regular, Shape Your Way’. Cilj ovogodišnje konferencije jeste usmeren na mlade koji izlaze iz okvira, sami biraju i prave svoj put do liderstva.

Više detalja možete pratiti na Instagram stranici, dok prijavu možete izvršiti popunjavanjem forme.

Link ka prijavi: https://newleaders.rs/prijava/.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde