Naslovna Društvo Kako transformisati zastarele informacione sisteme na primerima najbolje prakse – edukativni meetup...

Kako transformisati zastarele informacione sisteme na primerima najbolje prakse – edukativni meetup IT kompanije Devtech za inženjere u Nišu

0
Devtech

IT kompanija Devtech organizuje meetup za inženjere svih specijalnosti u Nišu 17. marta od 18h u Deli prostoru. Reč je o rastućoj IT kompaniji sa više od 200 zaposlenih u Srbiji, SAD, Velikoj Britaniji, Kanadi, Holandiji a od nedavno i u Bosni i Hercegovini. Bavi se pružanjem usluga digitalnog inženjeringa inovativnim tehnološkim kompanijama širom sveta, zasnovane na razvoju i modernizaciji Cloud rešenja, kao i transformaciji sistema i platformi baziranih na Cloud-u.

Kroz edukativni format meetup-a predstaviće globalno vrlo popularnu temu i traženu uslugu digitalne transformacije zastarelih (legacy) informacionih sistema na primerima najbolje prakse.

Biće reči o alatima, tehnikama, kako se kreira bolje radno okruženje i modernizuju sistemi kompanija koje imaju potrebu da ubrzaju svoje inovacije, razvoj novih proizvoda i posledično, rast biznisa. Najveći benefit je što ova znanja možete direktno primeniti na svom projektu.

Predavač je Bojan Tadić, Head of Engineering u kompaniji Devtech, inženjer sa više od decenije iskustva u radu na različitim projektima modernizacije sistema – od mobilnih aplikacija do velikih sistema preduzeća – ističući sledeću potrebu:

„Svi želimo da radimo na modernijem produktu, u najnovijim tehnologijama, i zbog toga bih želeo da motivišem inženjere i prenesem im znanja kako da unaprede postojeće sisteme u kojima rade.

Transformacija pomoću tehnologija koje poznajemo je veoma izazovna, narodski rečeno to je „rudarenje dok ne dođete do zlata“. Zato pozivam sve IT profesionalce iz južne Srbije da nam se pridruže na ovom meetup-u i nauče kako da brže modernizuju klijentske sisteme radeći u boljem okruženju, i budu ponosni na rezultate svojih projekata sutra.“

Tara Marković, Talent Acquisition Manager u Devtech-u će kroz interaktivnu vežbu približiti učesnicima koje liderske veštine treba razvijati za dalje napredovanje u poslu.

Pogledajte agendu događaja i prijavite se popunjavanjem forme na linku

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde