Naslovna Hronika Sinoć izbio požar u „Biftekovoj“mesari

Sinoć izbio požar u „Biftekovoj“mesari

0

Osim ispucalih stakala i nagorelih neonskih reklama, nije bilo veće materijalne štete na ćevabdžinici u sklopu Mesare „Biftek“ u ulici Vojvode Putnika broj 34, posle sinoćnog požara koji je izbio oko 20 časova i 30 minuta. Vatrogasna ekipa reagovala je munjevito na poziv, tako da su vatra i dim brzo lokalizovani. U „Bifteku“ smatraju da je uzrok požara odžak pun smole, koji je planuo zbog povećanog obima posla.

Niške ćevabdžinice koje rade u sklopu mesara, po pravilu su fizički odvojene od objekta u kome se prodaju meso i suhomesnati proizvodi. Skara je obložena panelima i oplatom od aluminijuma i pleksiglasa, tako da je rizik od požara i povređivanja radnika minimalan.

U „Biftekovom“ objektu na Bubnju u ulici Vojvode Putnika sinoć je izbio požar, ali srećom niko nije povređen, a manja materijalna šteta dobrim delom već je sanirana.

Kažu da će sve mušterije, koje povodom Aranđelovdana imaju porudžbenice u objektu u ulici Vojvode Putnika na Bubnju, biti u potpunosti i blagovremeno ispoštovane.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde