Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

0
Voda
Voda foto: Naissus

Naselje“Šljaka“,ulica Slaviše Cekića br. 18. Voda na ulici, u toku je raskovanje u ulici Slaviše Cekića br. 18, u naselju“Šljaka“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Slaviše Cekića.

Naselje“Šljaka“, ulica Supovačka br. 6.

Voda na ulici, obavlja se raskopavanje u Supovačkoj ulici br. 6, u naselju“Šljaka“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Supovačkoj ulici.

Naselje Mramorsko brdo.

Voda na ulici, vrši se raskopavanje na Mramorskom brdu, u prvoj ulici od Batušinačkog puta. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.

Ulica 25. maja br. 73 u naselju Ratko Jović.

Voda sa ulice puni šahtu, potrebno je raskopavanje u ulici 25. maja, kod broja 73, u naselju Ratko Jović. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja u ulici 25. maja.

Ulica Gabrovački put bb.

Voda na zelenoj površini, nastavljaju se radovi od juče u ulici Gabrovački put, preko puta kafane“Bolji život“. Zbog popravke priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Gabrovački put.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde