Naslovna Društvo Odbor za imenovanje pozitivno ocenio kandidaturu Zorana Jovića

Odbor za imenovanje pozitivno ocenio kandidaturu Zorana Jovića

0

Odbor za imenovanje pri Skupštini grada pozitivno je ocenio kandidaturu Zorana Jovića za direktora Centra za socijalni rad “Sveti Sava”.

Odbor je takođe mišljenja da gradski većnik Srđan Vasković može da obavlja privrednu delatnost, ukoliko ne bude u stalnom radnom odnosu u Gradskoj upravi.

Upravni odbor Centra za socijalni rad “Sveti Sava” smatra da dosadašnji direktor Zoran Jović, diplomirani sociolog, ispunjava sve uslove da bude ponovo izabran na tu funkciju. Ovog je mišljenja i Odbor za imenovanje pri Skupštini grada, ali je konačna odluka na Ministarstvu rada i socijalne politike.

Odbor je, takođe, Agenciji za borbu protiv korupcije dao pozitivno mišljnje o tome da gradski većnik Srđan Vasković otvori privredno društvo koje bi se bavilo postavljanjem i održavanjem elektro i cevnih instalacija, pod uslovom da ne bude u stalnom radnom odnosu u Gradskoj upravi.

Odbor za imenovanje održaće sledeću sednicu pred sednicu gradske skupštine koja je zakazana za 26. jun, dodaje predsednik Odbora Dejan Jovanović.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde