Naslovna Društvo Najpoznatiji svetski violinista Andre Rieu 22.maja nastupa u Beogradu

Najpoznatiji svetski violinista Andre Rieu 22.maja nastupa u Beogradu

0

Gradski Portal 018 – 15.02.2019

U susret svom prvom beogradskom koncertu 22. maja u Štark Areni, čuveni svetski violinista, Andre Rieu, pripremio je iznenađenje za ljubitelje njegovih romantičnih melodija.

DVD “Ljubav u Mastrihtu” i CD “Romantični momenti II” mogu se  specijalno povodom Dana zaljubljenih, naručiti putem oficijelnog sajta www.andrerieu.com iako će zvanično biti objavljeni tek 22. marta. 

“Romantika je oduvek bila veliki deo mog života, još od kad sam bio dete” izjavio je Andre Rieu i dodao: “Počeo sam da sviram violinu sa 5 godina. Majka je odabrala taj instrument, i bio je to dobar izbor. Za mene je violina najromantičniji instrument na svetu.”

Kralj valcera, kako inače zovu Andre Rieua, predstavio je svojoj publici novo ljubavno izdanje putem video poruke:

Projekat “Ljubav u Mastrihtu” nastao je iz niza čuvenih koncerata koje Andre Rieu održava svake godine na otvorenom u svom rodnom Mastrihtu. Na stotine hiljada ljudi iz svih zemalja sveta, pa čak i iz udaljene Australije, dolaze u holandski grad da uživaju u najemotivnijem živom nastupu na svetu, u romantičnoj atmosferi srednjovekovnog gradskog trga.

To jedinstveno iskustvo preneseno je na DVD “Ljubav u Mastrihtu”, i tokom 138 minuta čiste romantike i magije, publika može uživati u numerama Snežni valcer, Radecki marš, Na lepom plavom Dunavu, ali i svetskim hitovima poput Can’t Help Falling In Love i mnogim drugim drugim. CD Romantični momenti II sadrži 16 predivnih melodija, hitove iz svetski poznatih filmova, balade i klasične numere koje već vekovima osvajaju srca miliona ljudi. 

Da je pravi romantik, Andre Rieu pokazuje ne samo svojim profesionalnim već i privatnim životom: 40 godina je u braku sa svojom suprugom Mardžori, sa kojom živi u Mastrihtu u zamku iz 1452. godine. Imaju dva sina i petoro unučadi.

Publika u Srbiji pokazala je ogromno interesovanje mesecima pred beogradski koncert, i u prvih nedelju dana rasprodato je pola dvorane – više od 5000 karata. Do sada je za koncert ostalo još samo oko 1500 ulaznica, a dostupne su na www.tickets.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde