Naslovna Niš Radnički savladao Voždovac

Radnički savladao Voždovac

0

Gradski Portal 018 – 11.08.2018

Pogotkom Japanca Riote Nome u 89. minutu fudbaleri Radničkog pobedili su Voždovac sa 1:0, u prvoj utakmici četvrtog kola Superlige Srbije, došli do devetog boda i izbili na deobu prve pozicije na tabeli sa Crvenom zvezdom.

U prvom delu igre Radnički je imao više prilika preko Stanisavljevića, Haskića i Grbića, ali je najbolju propustio fudbaler gostiju Luković, nakon čijeg šuta je levi bek domaćih Stanković izbacio loptu sa gol linije.

Domaćin je i u nastavku meča kontrolisao ritam. Pokušavali su Drinčić i Stanisavljević sa distance, te Haskić i Nikodijević udarcima glavom, ali sve do samog finiša nije uspeo da slomi otpor rivala, koji je nekoliko puta pretio preko raspoloženog Lukovića.vs vozdovacc 2

Trenutak odluke dogodio se u 89. minutu, kada je kapiten Radnčkog Noma iskoristio sjajnu asistenciju Lazara Ranđelovića sa leve strane i glavom savladao Marka Kneževića.

Ovu utakmicu je pored pobede Nišlija obeležila i povreda golmana Radničkog Ivana Bulajića, kojeg je hitna pomoć odvezla sa terena nakon što je ostao bez svesti posle duela sa fudbalerom Voždovca Nikolom Srećkovićem u šestom minutu. Bulajiću je konstatovan potres mozga, ali srećom nije bilo preloma i krvarenja, pa je njegovo stanje dobro. Njega je na golu zamenio mladi Milorad Kojić, koji je dobro odradio posao.

Izabranici Nenada Lalatovića u narednom kolu gostuju subotičkom Spartaku.

RADNIČKI-VOŽDOVAC 1:0 (0:0)

Niš, 10. avgusta. Stadion Čair. Gledalaca: 1.000. Sudija: Zoran Široki (Smederevo). Strelac: 1:0 Noma 89. Žuti kartoni: Pankov, Haskić (Radnički), Mihajlov, Srećković, Luković i Kovačević (Voždovac).

RADNIČKI: Bulajić (od 10. Kojić ), Todorovski, Pankov, Crnomarković , Stanković, Drinčić, Mićić (od 46. Ranđelović), Noma, Stanisavljević, Grbić (od 58. Nikodijević ), Haskić .

VOŽDOVAC: Knežević , Ćirković, Mihajlov, Petrović, Kovačević, Pavlović , Milutinović, Duronjić, Luković , Srećković, Mašović (od 90. Jevtić ).

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde