Naslovna Društvo JAČI OD TIŠINE – ZAUSTAVIMO NASILjE U PORODICI!

JAČI OD TIŠINE – ZAUSTAVIMO NASILjE U PORODICI!

0

Gradski Portal 018 – 26.04.2018

Gradska opština Palilula-Niš, u okviru Strategije za unapređenje rodne ravnopravnosti, sprovodi mere iz Akcionog plana Strategije, sa opštim ciljem „Unapređenje sigurnosti i bezbednosti žena“ i specifičnim ciljem „Podizanje nivoa svesti javnosti o rodno zasnovanom nasilju i razvijanje nulte tolerancije na nasilje“. U saradnji sa Centrom za socijalni rad „Sveti Sava“, Sigurnom kućom Niš, Policijskom upravom Niš i organizacijama civilnog društva, opština Palilula realizuje projekat „Nasilje u porodici/partnerskom odnosu – ugrožavanje integriteta ličnosti“. Tribina će se održati danas 26.04.2018  sa početkom od 12h u sali NKC-a u ulici Stanoje Bunoševca.

Deo ovih aktivnosti je i organizacija TRIBINE „JAČI OD TIŠINE – ZAUSTAVIMO NASILjE U PORODICI!“ Pre početka razgovora, u holu Niškog kulturnog centra, novinarima će se obratiti organizatori i učesnici TRIBINE na

Nakon uvodne reči Adriane Anastasov, predsednice Skupštine Gradske opštine Palilula, učesnike TRIBINE pozdraviće predsednik Gradske opštine Palilula, Aleksandar Ždrale.

O stanju i prevenciji nasilja nad ženama, na TRIBINI će govoriti:

* Javorka Ranđelović, koordinatorka ženske odborničke mreže u Skupštini Gradske opštine Palilula, moderator skupa;

* Nataša Zorić Živanović, predstavnica Policijske uprave u Nišu

* Sonja Šćekić, direktorka Sigurne kuće u Nišu;

* Milan Milenović, Centar za socijalni rad „Sveti Sava“ Niš;

* Dragan Stoiljković, Šef Odseka za poslove Kabineta predsednika opštine

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde