Naslovna Niš JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

JKP Naissus :  KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

POPRAVKA KVARA U NASELjU PASI POLjANA

Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Vojvode Putnika i 1300 kaplara. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u delu ulice Vojvode Punika.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU DONjI KOMREN

Voda na površini, nužan je iskop u Rujničkoj ulici kod broja 43. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid u vodosnabdevanju i u delu naselja Donji Komren, na prostoru između Rujničke i Humske reke do Jadranske ulice.

INTERVENCIJE U KNEZ SELU

Voda izbija na površinu, potreban je iskop u Gornjomalskoj ulici kod broja 17B. Po ispunjenju tehničkih uslova na terenu, ekipa će u toku dana otići i na intervenciju u ulici Sv. Ilije kod broja 57. Zbog popravke priključne veze i vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama ali je moguć prekid u vodosnabdevanju na prsotoru Knez Sela.

POPRAVKA KVARA U SELU TRUPALE

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vodnika Dejana Mitića kod pošte. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Trupale.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u Niškoj Banji – Cara Konstantina 11, Novom Selu – Kumrovačka 7, Topličkog partizanskog odreda 118 i 147, u selu Divljana, u selu Čokot – Baštovanska 3, u selu Mokra, u selu Medoševac – Maršala Tita 1 i 59 – Dimitrija Tucovića 49 – Moše Pijade 7. Zbog popravke priključnih veza, mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Kragujevačka 15, Jug Bogdanova 1, Ćirila i Metodija 6a, Vožda Karađorđa 10, Učitelj Milina 6, u naselju Šljaka – Supovačka 2, Borova 9, Ozrenskog odreda 3, Trstenička 16, u Bubanj Selu – Maršala Tita 34, Branka Radičevića 26A, u naselju Donji Komren – Mladosti 34, Crvena Zvezda 5, Mokranjčeva 80, na putu za Donje Vlase – Milića od mačve bb i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde