Naslovna Gadžin Han SNS Gadžin Han oformila Uniju mladih

SNS Gadžin Han oformila Uniju mladih

0

Srpska napredna stranka u Gadžinom Hanu dobila je juče Uniju mladih, koju će voditi Aleksandar Đorđević, apsolvent geografije.

Tim povodim u Domu kulture „Branko Miljković“ u Gadžinom Hanu održan je sastanak omladine kome su, pored najviših funkcionera SNS iz Gadžinog Hana, prisustvovali i članica Glavnog odbora SNS Dragana Sotirovski i predstavnici Unije mladih SNS Niš.
Dragana Sotirovski istakla je da za predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku ne postoje velika ili mala mesta u Srbiji, zato što su potrebe svih iste, ali da je za podjednak razvoj, osim brige države, potrebna i inicijativa sa lokala.

Pozdravljajući formiranje Unije mladih lokalnog odbora naprednjaka, Sotirovski je rekla da će mladi biti srce razvoja njihove opštine, koju statistika ubraja u jednu od onih sa starijim stanovništvom.

„Zahvaljujući inicijativi predsednika Aleksandra Vučića na predstojećim lokalnim izborima biće vas najmanje 20% na listi“, poručila je Sotirovski.Marija Cvetković, članica Glavnog odbora SNS, istakla je da je formiranje Unije mladih jedna u nizu pozitivnih inicijativa koju je lokalni odbor SNS u Zaplanju pokrenuo u poslednjih godinu dana.

Aleksandar Đorđević, poverenik Unije mladih SNS Gadžin Han, poručio je da je cilj da mladi ostanu u Zaplanju.

Osnivanje Unije mladih u Gadžinom Hanu podržali su predstavnici Unije mladih SNS Niš, čiji poverenik Vuk Stavrić je izjavio da će mladi Zaplanja, kroz sastanke, debate, obrazovne tribine i stalan rad na terenu sa građanima, postati lideri koje će ljudi prepoznavati u svojoj sredini.

O radu Akademije mladih lidera SNS, koja već godinu dana obučava mlade naprednjake za pozicije na kojima će se naći u narednom periodu, govorili su njeni polaznici iz Niša, Hristina Đokić i Milan Marinković.

Važan segment sastanka bila je diskusija o problemima sa kojima se mladi u Gadžinom Hanu suočavaju, a glavni zahtevi koji su izneti jesu više poslova za mlade koji žele da ostanu u svojim mestima i niža cena karata za autobuski prevoz.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde