Naslovna Društvo Održan sastanak povodom nastavka popisa nelegalizovanih objekata

Održan sastanak povodom nastavka popisa nelegalizovanih objekata

0

Grdski Portal 018 – 23.01.2017

Danas u 9 sati i 30 ninuta održana je sednica GO Crveni krst povodom nastavka procesa ozakonenja, tj. legalizacije bespravno izgrađenih objekata na teritoriji ove opštine. Sastanku su prisustvovali odbornici Skupštine opštine, većnici, rukovodstvo opštine na čelu sa predsednikom prof. dr Miroslavom Milutinovićem, članovi Saveta građana i predstavnici romskih udruženja, kao i stručna lica iz Uprave GO Crveni krst.

“Što se tiče GO Crveni krst, mi smo do sada popisali 1320 nelegalizovanih objekata. Po našim brojkama, mi imamo najviše prijavljenih. Danas smo imali jedan sastanak, na inicijativu gradonačelnika da se i dalje izvrši popisivanje nelegalno izgrađenih objekata. Očekujemo da još 200-300 zahteva budu nakndadno popisana a rok nam je dat da od danas do 28. februara, da tog datuma sve kompletiramo, kako bi Grad mogao ministarstvu da da konačne podatke” – rekao je prof. dr Miroslav Milutinović, predsednik GO Crveni krst.

Dodao je da su do sada uspešno obavljali ovaj posao, jedino što će biti promenjeno jesu grupe koje će popisivati ove objekte, sada će ih biti više.

Kako je rečeno danas na sednici na selu ima više nelegalizovanih objekata nego u gradu, pošto u tim nepopisanim objektima spadaju i pomoćne zgrade, a na selu smatraju da itekako ima takvih prostorija.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde