Naslovna Niš Uručeni paketići plivačima plivačkog kluba Delfin

Uručeni paketići plivačima plivačkog kluba Delfin

0

Gradski Portal 018 – 01.01.2016

Deci i najboljim plivačima sa invaliditetom Plivačkog kluba Delfin dekan DIF-a (Falulteta sporta i fizicke kulture) Milovan Bratić podelio Novogodišnje paketiće i sportsku opremu. Dekan se obratio deci i roditeljima rekavši da u vreme Novogodišnjih praznika i darivanja čast mu je da pomogne najhrabrijima, punim energije i života-mladim sportistima sa invaliditetom.


Jasmina Barać Perović predsednica kluba ,,Delfin“kaze da nečije malo nekome znači mnogo i ne krije zadovoljstvo zbog sreće i osmeha na licima svojih članova i njihovih roditelja ali i zbog humanosti ove institucije na čelu sa dekanom koji je pravi čovek.
Trener Miljan Perović je podelio preko 20 paketića sa igračkama, slatkišima i opremom,  zahvalivši se svima koji prepoznaju i podržavaju borbu Delfinaca i njihovih roditelja u razvijanju takmičarskog duha ali i poboljšanju psihofizickog stanja posebno Prof.Bratiću i pozvao na žurku u caffe Vespa 1-og januara sa koje prihod vlasnik ovog kafića usmerava za međunarodno takmičenje Delfina.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde