Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u Jelašničkoj ulici kod broja 2. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Jelašničkoj ulici ali je moguć prekid i na širem prostoru naselja Nikola Tesla.

NASTAVAK RADOVA U SELU PALjINA

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji dela vodovodne mreže u selu Paljina, u ulici Carice Milice kod bazena. Zbog intervencije, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova za sela Paljina i Berčinac.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Rahele Ferari bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Gornja Vrežina.

POPRAVKA PRIKLjUČNE VEZE U ULICI GAVRILA PRINCIPA

Voda izbija na zakrpi rova, potreban je iskop u ulici Gavrila Principa kod broja 4. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Gavrila Principa ali je moguć prekid i na prostoru od Rudničke do ulice Jovana Babunskog.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Više intervencija u naselju Nikola Tesla, gde je moguć prekid vodosnabdevanja do 15 časova u sledećim ulicama: Zaplanjska 37, Rade Končara 24, Alekse Šantića 7.

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u Niškoj Banji – Vuka Karadžića 5, u naselju Gornji Matejevac – Čarenska 6 i 12, Ražanjska 18, u selu Medoševac – Trg Republike 66, Gadžinhanska 4, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Osposobljavanje priključne veze/prvog ventila u Donjem Međurovu u ulici Miloša Obilića kod broja 9, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Donje Međurovo.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde