Naslovna Društvo Uskršnja trpeza u domu Maje i Bobana Sevića

Uskršnja trpeza u domu Maje i Bobana Sevića

0

Niš je poznat kao grad meraka i u skladu sa tim pripremanje uskršnje trpeze nije nikakva obaveza već je pravo uživanje. Nišlije su poznate kao dobri kulinari, pa ćemo pred ovogodišnji najradosniji praznik zaviriti u dom niške porodice Sević.

Cela porodica učestvuje u kreiranju trpeze, a deca se najviše raduju farbanju jaja“ kaže Maja Sević i dodaje da će se na uskršnjoj trpezi osim jaja naći i puno mesa.

Suprug Boban dodaje, da je najvažnije kupiti dobra, domaća jaja, a ona koja puknu pri kuvanju kaže, uz međusobni dogovor, idu njemu.

U domu porodice Sević priprema se još nešto zanimljivo, u pitanju je uskršnje gnezdo, što je kako kaže Maja tradicija koju je nasledile od svoje bake.

Provedite uskršnje praznike u miru, sreći i veselju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde