Naslovna Društvo „Teče vino crveno“ u Svetosavskom parku

„Teče vino crveno“ u Svetosavskom parku

0

Nastupom benda „Osvajači“ u organizaciji Gradske opštine Medijana u popularnom Svetosavskom parku u Nišu počelo je 14. Kulturno leto u Medijani.

Kocert na otvorenom održan je uz lepo vreme, pa su popularni Kragujevčani u najomiljenijem niškom parku okupili gotovo sve generacije. I dok je trajala tonska proba posetioci Parka Svetog Save počeli su da se okupljaju ispred bine.Tokom nastupa koji je trajao dva sata „Osvajači“ na čelu sa popularnim Čipijem, predstavili su se svojim dobro poznatim hitovima, „Vino crveno“, „Marija“, „S kim čekaš dan“ i očekivano pesmama drugih izvođača koje obeležavaju njihovu gotovo 30- godišnju karijeru.

Gostovanje u Nišu završeno je oko ponoći, uz nezaobilazno fotografisanje brojnih ljubitelja sa članovima grupe, preoznatljivog, kako brojni posetioci rekoše, dobro poznatog jugoslovenskog hard rok i metal zvuka. Koncert je protekao u najboljm redu.

U nastavku tradicionalne manifestacije za sredu, 31. jul predviđen je koncert Đorđa Davida i gošće koncerta, Ivane Peters. U četvrtak 1. avgusta nastupa Sara Jovanović.

Program u ova dva dana počinje u 21 sat i 30 minuta

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde