Naslovna Srđan Aleksić

Srđan Aleksić

 

Srđan Aleksić

Advokat po profesiji. Rođen je 24. marta 1968. godine. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu 1993. Godine. 2008. godine završio postdiplomske studije iz oblasti krivičnog prava. Jedini advokst iz Srbije koji je zastupao pred Velikim većem u Strazburu. Trenitno zastupa 70.000 klijenata radi isplate ratnih dnevnica.

Od 1993-1995. radio je na poziciji advokatskog pripravnika u Advokatskoj kancelariji „Pavlović“, a zatim od 1995. godine radi kao advokat u Advokatskoj kancelariji „Aleksić“. Od stranih jezika govori engleski, ruski, grčki i albanski. Poseduje završen ispit za medijatora i na listi je za medijatore pri ministarstvu pravde. Dodatno, slikar, autor više samostalnih izložbi slika u zemlji i inostranstvu.

Autor do sada pet izdatih knjiga iz oblasti krivično-pravne materije i prometa nepokretnosti. Pilot u sportskom vazduhoplovstvu Republike Srbije. Vredan, uporan, samoinicijativan, sa pregovaračkim i dobrim organizacionim sposobnostima, ambiciozan i prodoran. Oženjen, otac dve ćerke.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde