Naslovna Društvo PSIHO CENTAR MM, svim djacima niških škola, kao i njihovim roditeljima, pruža...

PSIHO CENTAR MM, svim djacima niških škola, kao i njihovim roditeljima, pruža besplatnu psihološku podršku

0

U skladu sa tragičnim događajem koji se dogodio 03. maja u Osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, Psiho centar MM organizovao je TIM ZA PODRŠKU DECI: Dr. Marko Božinović Stanojević deciji i adolescentni psihijatar i psiholog i psihoterapeut u edukaciji, Bojana Branković kao i PODRŠKA RODITELJIMA dr Dragan Miloševic psihijatar.

Psiho centar MM otvara mogućnost pružanja besplatnih savetodavnih razgovora u narednom periodu, onoj deci i roditeljima koji se osećaju uplašeno i nebezbedno, zbog tragedije koja se dogodila. Svako može dobiti besplatan razgovora sa psihijatrom ili psihologom.

 

Takođe, pozivamo roditelje da se jave našem centru, kako bi njihova deca, po prilagođenim cenama, dobila priliku da, sa stručnim licima, razgovaraju o svojim emocijama.

 

Nemajući mogućnosti da predvidimo buduće događaje, ali imajući svest i razumevanje o potrebi za psihološkom podrškom dece i mladih u današnje vreme, naš tim je, pre nekoliko nedelja, otpočeo prvu psiholosku radionicu sa decom!

 

Okupljena deca, vođena dr Margo Božinović Stanojević, dečijim i adolescentnim psihijatrom i Bojanom Branković, diplomiranim psihologom i psihoterapeutom u edukaciji, na nedeljnom nivou prorađuju svoje tegobe, stresove, uče se adekvatnim mehanizmima reagovanja i prevazilaženja kriznih situacija.

Cilj nam je da, u okvirima naših mogućnosti, uradimo nešto konkretno za naše društvo i našu decu. Danas je psihološka podrška, više nego ikada, potrebna svima nama. Tu smo da zajedno učinimo male korake ka velikim promenama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde