Naslovna Ekonomija Poziv za volontere na manifestaciji „Niš business run“

Poziv za volontere na manifestaciji „Niš business run“

0

Najveći tim bilding događaj u Nišu i ove godine okupiće zaposlene iz niških kompanija, na velikoj Niš business run manifestaciji 7. septembra.

“Deli prostor poziva zainteresovane za pozicije koordinatora volontera, koordinatora logistike i volontere da nam se pridruže u organizacionom delu trke u Nišu, da svi zajedno radimo na pripremi spektakla koji nas sasvim sigurno očekuje” pozivaju organizatori.

Izabrani kandidati imaće priliku da, pored učešća u pripremi trke, na sam dan održavanja ovog najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Nišu budu deo uspešne priče, prošire svoje kontakte, unaprede komunikacione, organizacione veštine i da se zabave uz sjajnu žurku nakon trke.

Za učešče na trci je do kraja jula već prijavljeno više od 900 trkača, a očekivanja su da bude oboren prošlogodišnji rekord od 1.100 učesnika.

Rok za prijavljivanje volontera je 5. avgust.

Formular za prijavu: LINK

Detaljnije informacije o trci nalaze se na sajtu.

Serbia Business Run je serija od četiri poslovne trke (Subotica, Novi Sad, Beograd, Niš) koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje. Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord.

Deli prostor je sada već tradicionalni partner Serbia Business Run-a koji organizuje trku u pomenuta četiri grada. Trku u Nišu Deli prostor realizuje uz podršku Naučno tehnološkog parka Niš.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde