Naslovna Nenad Gašević

Nenad Gašević

Nenad Gašević

Nenad Gašević rođen je 04.01.1960. godine u Leskovcu, od oca Miljana i majke Dostane. Živi u Nišu, oženjen je i otac dva sina.

Prva tri razreda osnovne škole završio je u Medveđi, a zatim školovanje nastavio u Prištini. Završio je gimnaziju i Pravni fakultet. Diplomirao je 1984. godine. Pravosudni ispit položio u Beogradu početkom 2004. godine.

Prvi radni odnos zasnovao je 1984. godine u Agroindustrijskom kombinatu „Agrokosovo“, kao novinar lista „Agrokosovo“, da bi nakon krećeg vremena bio raspoređen na mesto sekretara SOUR-a. Radio je kao sekretar Pokrajinskog zavoda za zaštitu zdravlja, zatim kao savetnik u PKB – Holding korporaciji Beogradi i kao pomoćnik sekretara u Sekretarijatu za komunalno-stambene poslove Skupštine grada Prištine.

U periodu od 1995. do 1999. godine bio je na funkciji sekretara Skupštine grada Prištine.

Od 2000. godine radi u Kabinetu predsednika Izvršnog odbora Grada Niša, a od 07. februara 2005. godine obavlja funkciju načelnika Uprave za obrazovanje, kulturu i sport, na koju je reizabran i 12. februara 2009. godine.

Nakon dva mandata provedena na mestu načelnika Uprave za obrazovanje, kulturu i sport, 12. jula 2012. godine izabran je za člana Gradskog veća Grada Niša.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde