Naslovna Mr Branislav M. Ranđelović

Mr Branislav M. Ranđelović

Mr Branislav M. Ranđelović

Rođen je u Knjaževcu 1970.godine gde je završio osnovnu i srednju školu. Od 1989. godine živi u Nišu.

Elektronski fakultet u Nišu završio je 1994. Godine, na smeru za računarsku tehniku, a magistraturu iz oblasti primenjene matematike odbranio 2002. godine. Trenutno radi na doktorskoj tezi iz oblasti primenjene matematike i informatike.

Po završetku studija (1994.) zaposlio se na Elektronskom fakultetu u Nišu, gde i danas radi u zvanju asistenta u nastavi. Od 2008. godine je na poziciji direktora Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju – Niš. Na oba radna mesta pokazao je visoke profesionalne i organizacione kvalitete.

Publikovao je desetak naučnih radova iz oblasti primenjene matematike i informatike. Objavio deset udžbenika iz oblasti matematike i nekoliko publikacija. Učesnik je više naučnih projekata.

Oženjen je Valentinom i ima troje dece: Petra (2000.), Kostu (2002.) i Anju (2009.). Porodičan je čovek, veran suprug i privržen otac.

Bio je član SKJ (1987-89.). U partiji PUPS je od osnivanja, a trenutno je član Glavnog odbora i potpredsednik Gradskog odbora PUPS Niš.

Od stranih jezika govori engleski i nemački.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde